Skriv för oss

technology laptop keyboard computer - Skriv för oss

Om du är en spelare och har skrivit för olika tidningar tidigare så kan du skriva för oss som en gästförfattare. Vi erbjuder denna möjlighet så vi kan få nya insikter till vår sida.

Vår tidning fokuserar på spel, speciellt kasinojackpotts och jackpottspel. Alla är intresserade av att lära sig om jackpott. De vill veta om de olika jackpottspelen och hur man kan höja sina chanser att vinna på dessa spel.

Våra författare är experter inom deras område och de vet allt inifrån och ut om jackpotts. De förser alltid tidingen med intressanta artiklar om detta. Om du tror att du har kunskapen och känslan för att skriva om det kan du bli en del av vårt team.

Fördelar

Om du skriver för oss som en gästförfattare kommer ditt arbete bli synligt för tusentals av läsare och du kommer få ett rykte som en grym författare. Du kommer bli en populär författare inom detta område. Vi kommer även att marknadsföra ditt arbete på våra sociala medier.

Din webblänk kommer bli länkad i slutet av varje artikel du har skrivit, vilket kommer generera mycket trafik till din egna sida. Vi kommer betala dig $50 för en 600-ord lång artikel. Belöningen kan diskuteras om du visar att du genomför ett bra arbete.

Riktlinjer

Vi har vissa riktlinjer som du behöver hålla dig till. Du ska skriva originalartiklar som inte är plagiat från någon annans arbete. Artiklarna måste vara välskrivna och använda korta meningar och paragrafer.

Du borde använda en intressant titel för artikeln. Artikeln behöver vara mellan 500–1,000 ord.

Försök att inkludera bilder och videos när det är möjligt för att göra din artikel mer intressant och läsbar. Du borde försäkra dig om att din artikel är fri från stavfel och är grammatiskt korrekt.

Du borde inkludera en kort bio om dig som författare i slutet av artikeln och även en bild av dig själv.

När du har skrivit klart artikeln ska du skicka den via mail. Vi kommer att granska den och om nödvändigt kommer vi be dig att göra ändringar i artikeln. När din artikel har blivit accepterad kommer den bli publicerad i vår nästa upplaga.

Artikeln kommer att sparas I vårt arkiv under en lång period. Om du lyckas som en gästförfattare och arbetar med oss under en period så finns möjligheten att bli en permanent del av vårt team också. Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team snart.